Workshop basisfotografie!

Een foto van een halsbandparkiet in een bloeiende prunus, waar hij de bloempjes zat weg te plukken.
Een halsbandparkiet in de prunus
Exif: iso 640, 1/250, f/11, 800 mm

Ben je benieuwd naar de fotograaf in jou?
Wil je meer weten van je camera?
Wil je meer van je camera voelen dan alleen maar de ontspanknop?
En vooral:

Hoe werkt dat ding???

Volg dan mijn workshop basisfotografie!

Dit is een workshop voor beginners, waarbij alles vanaf het begin wordt besproken en behandeld. Dat kan gezamenlijk in groepsverband, of zelfs privé aan huis! Je leert dan de werking van jouw eigen spiegelreflex- of systeemcamera kennen. Je begrijpt wat de fotocamera doet en kan! Je leert hoe je de foto naar jouw hand kan zetten! Je leert hoe je foto’s maakt! Hoe je een foto kan lezen. En hoe je aan de hand van het beeld jaren later weer precies weet wat er gebeurde toen je de foto nam. Na de workshop hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte echt geen geheimen meer voor jou.

Wat heb je nodig?

Er zijn geen extra materialen vereist, behalve dan jouw eigen spiegelreflex- of systeemcamera! Je gaat daarmee werken, want per slot neemt je ook deze camera mee op vakantie. In principe is een kleine compactcamera ook geschikt voor de workshop, hoewel de materie minder makkelijk aansluit op de techniek van een compactcamera. Eventueel is een kleine spiegelreflexcamera beschikbaar voor de duur van de workshop.

Voor slechts 90 euro per persoon leer je in ruim 2 uur alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar je later van geniet! Je krijgt naast een visuele presentatie met uitleg en voorbeeldfoto’s ook een mooi naslagwerk in een mooie map geleverd. In dat naslagwerk zit meer informatie over de achtergrond van de fotografie, wat geschiedenis om de huidige camera in context te plaatsen, en alles wat er in de presentatie is besproken en getoond.

Ja, het is niet niks wat je krijgt.

Ik weet het, 90 euro is best veel geld, maar je krijgt er ook echt wat voor! Echt heel veel. Ik meen het. En als je dat niet kan betalen… nou dan betaal je toch met 100 euro, krijg je van mij zo een tientje terug haha 😀
Alle gekheid op een stokje, er is ook een online cursus en die is veeelllll goedkoper als je dat beter uitkomt.

Geef je nu op via onderstaand aanmeldformulier, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en -behoudens wettelijke verplichting- nooit aan derden worden verstrekt!

Want wat is er leuker om foto’s te maken die je daarna ook steeds weer blijft bekijken? Foto’s die iets zeggen van het onderwerp en de omgeving. Foto’s die een verhaal vertellen, hoe langer je kijkt!

Bel of schrijf gerust voor aanvullende informatie. Hier is mijn contactpagina, maar ik ben de misselijkste niet, dus mijn telefoonnummer is 06-1258 9119 en mijn emailadres info@nullcandela-fotografie.nl. Scheelt toch weer wat klikken en opzoeken.

En áls er iets onverhoopt toch niet goed gaat, komen we daar altijd uit!

En oh ja… wil je toch nog vooraf weten ik ben… nou, hier is een PDF Jan van der Knaap voor beginners. Dan leer je me een beetje kennen.

Wie ben ik?

Download deze pdf

Stuur downloadlink naar:

Ik verklaar dat ik de Privacyverklaring heb gelezen en onderschrijf.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Uw emailadres is uiteraard vertrouwelijk en zal alleen voor deze dienst worden gebruikt. Ik heb het adres alleen nodig om u te kunnen bereiken.
Uw telefoonnummer is uiteraard vertrouwelijk en zal alleen voor deze dienst worden gebruikt. Ik heb het nummer alleen nodig om u te kunnen bereiken.
Ben u in het bezit van een camera?
Met deze vraag kan ik mij beter voorbereiden op de cursus.

Privacyverklaring

Voorwaarden