Workshop basisfotografie!

Ben je benieuwd naar de fotograaf in jou?
Wil je meer weten van je camera?
Wil je meer van je camera voelen dan alleen maar de ontspanknop?

Volg dan mijn workshop basisfotografie!

Voor slechts 90 euro per persoon leer je in ruim 4 uur alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar je later van geniet!

Dit is een workshop voor beginners, waarbij alles vanaf het begin wordt besproken en behandeld. Dat kan gezamenlijk in groepsverband, of zelfs privé aan huis! Je leert dan de werking van jouw eigen spiegelreflex- of systeemcamera kennen. Je begrijpt wat de fotocamera doet en kan! Je leert hoe je de foto naar jouw hand kan zetten! Je leert hoe je foto’s maakt! Hoe je een foto kan lezen. En hoe je aan de hand van het beeld jaren later weer precies weet wat er gebeurde toen je de foto nam. Na de workshop hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte echt geen geheimen meer voor je.

De flyer van de workshop

Wat heb je nodig?

Er zijn geen extra materialen vereist, behalve dan jouw eigen spiegelreflex- of systeemcamera! Je gaat daarmee werken, want per slot neemt je ook deze camera mee op vakantie. In principe is een kleine compactcamera ook geschikt voor de workshop, hoewel de materie minder makkelijk aansluit op de techniek van een compactcamera. Eventueel is een kleine spiegelreflexcamera beschikbaar voor de duur van de workshop.

Want wat is er leuker om foto’s te maken die je daarna ook steeds weer blijft bekijken? Foto’s die iets zeggen van het onderwerp en de omgeving. Foto’s die een verhaal vertellen, hoe langer je kijkt!

Geef je nu op via onderstaand aanmeldformulier, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en -behoudens wettelijke verplichting- nooit aan derden worden verstrekt!

Bel gerust voor aanvullende informatie. Mijn telefoonnummer is 06-1258 9119.

En áls er iets onverhoopt niet goed gaat, komen we daar altijd uit!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Uw emailadres is uiteraard vertrouwelijk en zal alleen voor deze dienst worden gebruikt. Ik heb het adres alleen nodig om u te kunnen bereiken.
Uw telefoonnummer is uiteraard vertrouwelijk en zal alleen voor deze dienst worden gebruikt. Ik heb het nummer alleen nodig om u te kunnen bereiken.
Ben u in het bezit van een camera?
Met deze vraag kan ik mij beter voorbereiden op de cursus.

Privacyverklaring

Voorwaarden