Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

Bent u benieuwd naar de fotograaf in u? Wilt u meer weten van uw camera? Wilt u meer gebruiken dan alleen maar de ontspanknop?

Volg dan mijn workshop basisfotografie!

Voor slechts 90 euro per persoon leert u in ruim 4 uur alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar u later van geniet!

 

Dit is een workshop voor beginners, waarbij alles vanaf het begin wordt besproken en behandeld. Dat kan gezamenlijk in groepsverband, of zelfs privé aan huis! U leert dan de werking van uw eigen spiegelreflex of systeemcamera kennen. U begrijpt wat de fotocamera doet en kan! U leert hoe u de foto naar uw hand kan zetten! U leert hoe u foto’s maakt! Hoe u een foto kan lezen. En hoe u aan de hand van het beeld jaren later weer precies weet wat er gebeurde toen u de foto nam. Na de workshop hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte geen geheimen meer voor u.

Er zijn geen extra materialen vereist, behalve dan uw eigen spiegelreflex- of systeemcamera! U gaat daarmee werken, want per slot neemt u ook deze camera mee op vakantie. In principe is een kleine compactcamera ook geschikt voor de workshop, hoewel de materie minder makkelijk aansluit op de techniek van een compactcamera. Eventueel is een kleine spiegelreflexcamera beschikbaar voor de duur van de workshop.

Want wat is er leuker om foto’s te maken die je daarna ook steeds weer blijft bekijken? Foto’s die iets zeggen van het onderwerp en de omgeving. Foto’s die een verhaal vertellen, hoe langer je kijkt!

Geef u nu op via onderstaand aanmeldformulier, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en -behoudens wettelijke verplichting- nooit aan derden worden verstrekt!

De flyer van de workshop

Bel gerust voor aanvullende informatie. Mijn telefoonnummer is 06-1258 9119. Of bel helemaal gratis met Skype naar Candela_foto.

En áls er iets onverhoopt niet goed gaat, komen we daar altijd uit!

  Onderwerp
  Aanmelding workshop Fotografie

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Ik maak welgeen gebruik van een eigen camera.

  Eventueel uw bericht of vraag

  Ik heb de voorwaarden gelezen.

  Bij gebruik gaat u er mee akkoord dat deze website data van u opslaat en verwerkt.

  Privacyverklaring

  Voorwaarden


  Wees aardig voor jezelf en een ander en deel
  error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!