In de opruiming: Waterrijk Purmerend

Dit is de vloer van de Kaasmarkt in Purmerend, dus pal in de historische binnenstad. Die vloer volledig besteend, dus als er eens een keer een flinke bui valt, staat alles blank en is de bebouwing goed in het regenwater te zien. Hier is de toren van het oude stadhuis te zien. Dat gebouw herbergt nu het Purmerends Museum.

Dit werk heeft op verscheidene exposities gehangen. Daarmee ben ik voor het moment opgehouden en daarom staat dit werk nu keurig netjes in de hoek. Buiten de zon en afgedekt met een beschermdoek tegen stof staat hij wel ruimte in te nemen. Dat is natuurlijk zonde.


En daarom gooi ik hem in de ramsj en uitverkoop!

Dit werk is geproduceerd en geleverd door Werk aan de Muur, is kleurecht en in goede staat, en heeft een ophangsysteem. Als u een haakje in de muur heeft, hangt het werk in 5 seconden. Misschien 6 als hij recht gehangen moet worden… Dat is alles. Kant en klaar leverbaar. Meer informatie over de maten en uitvoering vindt u in de link hier vlak onder.

Dit werk is een eerdere bewerking en nagenoeg identiek aan de versie die nu online staat. Kijk en vergelijk. Deze versie is wat warmer, NIET DONKERDER al lijkt dat zo, en daarom doe ik deze weg voor 20(!) euro, dus veel meer dan de helft eraf! Nee, geen fratsen, geen extra kosten, gewoon 20 euro. Zoals gebruikelijk zit er een lijst omheen, met een glasplaat aan de voorkant.

Interesse?

Schrijf naar info@nullcandela-fotografie.nl of bel naar 06-1258 9119 voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.