Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

Dit schip stak ons echt op enkele meters voorlangs, en ik vroeg mij echt af of dit wel goed zou gaan. Het ging goed, en deze foto kwam er uit.

Dit werk heeft op verscheidene exposities gehangen. Daarmee ben ik voor het moment opgehouden en daarom staat dit werk nu keurig netjes in de hoek. Buiten de zon en afgedekt met een beschermdoek tegen stof staat hij wel ruimte in te nemen. Dat is natuurlijk zonde.


En daarom gooi ik hem in de ramsj en uitverkoop!

Dit werk is geproduceerd en geleverd door Werk aan de Muur, is kleurecht en in goede staat, en heeft een ophangsysteem. Als u een haakje in de muur heeft, hangt het werk in 5 seconden. Misschien 6 als hij recht gehangen moet worden… Dat is alles. Kant en klaar leverbaar. Meer informatie over de maten en uitvoering vindt u in de link hier vlak onder.

Het is een print met houten lijst en voorzien van een degelijke glasplaat. De achterkant is kant en klaar voorzien van een ophangsysteem.

Deze versie is identiek aan de versie die momenteel online staat. Kijk en vergelijk!

En ik wil hem nu kwijt! Standaardprijs is € 40, dus minder dan de helft van de prijs dan wanneer u hem bestelt via Werk aan de Muur.

Interesse?

Schrijf naar info@nullcandela-fotografie.nl of bel naar 06-1258 9119 voor meer informatie.

In de opruiming: Voorlangs!

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Weekaanbieding!

 

Elke week heb ik steeds een ander werk in de aanbieding! Dat is steeds een werk waar ik trots op ben en dat ik meer onder de aandacht wil brengen (hint hint! 🙂 )

Dit werk is nu met 6 euro korting op de standaard prijs! Klik voor meer informatie.

WadM

error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!