In de opruiming: Verdwaald

Deze foto is bij toeval gemaakt en eigenlijk helemaal mislukt. Ik wist ook niet dat hij gemaakt was. Ik vond hem terug tussen de andere foto’s van de serie en op basis van wat ik er omheen zag, kon ik bepalen waar en wanneer hij gemaakt was. Dit is het bosgebied in de Heemtuin in Purmerend, tijdens een paddenstoelenspeurtocht. Blijkbaar had ik per ongeluk op de sluiterknop gedrukt. Deze foto heb ik toch bewaard en staat online, omdat hij mij doet denken aan autisme, aan overprikkeling. Toen in 2013 was ik nogal bezig met mijn nieuw verworven diagnose en ik zag in deze foto een mooie verbeelding van wanneer je even verdwaald bent en het spoor bijster bent.

Dit werk heeft op verscheidene exposities gehangen. Daarmee ben ik voor het moment opgehouden en daarom staat dit werk nu keurig netjes in de hoek. Buiten de zon en afgedekt met een beschermdoek tegen stof staat hij wel ruimte in te nemen. Dat is natuurlijk zonde.


En daarom gooi ik hem in de ramsj en uitverkoop!

Dit werk is geproduceerd en geleverd door Werk aan de Muur, is kleurecht en in goede staat, en heeft een ophangsysteem. Als u een haakje in de muur heeft, hangt het werk in 5 seconden. Misschien 6 als hij recht gehangen moet worden… Dat is alles. Kant en klaar leverbaar. Meer informatie over de maten en uitvoering vindt u in de link hier vlak onder.

Dit is een print op canvas en is voorzien van een ophangsysteem.

Dit werk is een eerdere bewerking dan die, die nu op Werk aan de muur staat. Vergelijk deze met de huidige versie. Deze versie is verder gelijk, toch doe ik deze weg voor 20(!) euro, dus veel meer dan de helft eraf! Nee, geen fratsen, geen extra kosten, gewoon 20 euro. Zoals gebruikelijk zit er een lijst omheen, met een glasplaat aan de voorkant.

Interesse?

Schrijf naar info@nullcandela-fotografie.nl of bel naar 06-1258 9119 voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.