Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

Dit is een bloem van de magnolia, een struik die slechts 10 dagen per jaar bloeit en de rest van het jaar gewoon een struik is. De bloem vind ik heel mooi. Bloeitijd is april, maar ik zie ze tegenwoordig ook in maart bloeien en in 2020 al in februari.

Dit werk heeft op verscheidene exposities gehangen. Daarmee ben ik voor het moment opgehouden en daarom staat dit werk nu keurig netjes in de hoek. Buiten de zon en afgedekt met een beschermdoek tegen stof staat hij wel ruimte in te nemen. Dat is natuurlijk zonde.


En daarom gooi ik hem in de ramsj en uitverkoop!

Dit werk is geproduceerd en geleverd door Werk aan de Muur, is kleurecht en in goede staat, en heeft een ophangsysteem. Als u een haakje in de muur heeft, hangt het werk in 5 seconden. Misschien 6 als hij recht gehangen moet worden… Dat is alles. Kant en klaar leverbaar. Meer informatie over de maten en uitvoering vindt u in de link hier vlak onder.

Dit werk is een eerdere bewerking dan die, die nu op Werk aan de muur staat. Vergelijk deze met de huidige versie. Deze versie is wat warmer, en daarom doe ik deze weg voor 20(!) euro, dus veel meer dan de helft eraf! Nee, geen fratsen, geen extra kosten, gewoon 20 euro. Zoals gebruikelijk zit er een lijst omheen, met een glasplaat aan de voorkant.

Interesse?

Schrijf naar info@nullcandela-fotografie.nl of bel naar 06-1258 9119 voor meer informatie.

In de opruiming: Klaar voor ontvangst

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Weekaanbieding!

 

Elke week heb ik steeds een ander werk in de aanbieding! Dat is steeds een werk waar ik trots op ben en dat ik meer onder de aandacht wil brengen (hint hint! 🙂 )

Dit werk is nu met 6 euro korting op de standaard prijs! Klik voor meer informatie.

WadM

error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!