U wilt mijn blog ontvangen!

 

Van harte welkom zeer gewaardeerde gast!

 

Ik ben heel blij u als abonnee van mijn blog te mogen verwelkomen! Elke week probeer ik een blog te schrijven over zaken die mij bezig houden. JanSoms gekke dingen. Soms persoonlijke dingen, soms doordacht, soms helemaal niet doordacht.. maar daar kom ik dan later weer achter. Mijn blogs zijn wel weer heel persoonlijk en probeer ik met passie te schrijven. Net zoals ik met passie mijn fotografie ontwikkel.

Mijn blogs gaan daarom voornamelijk over fotografie, maar soms heb ik uitstapjes naar de mens Jan vd Knaap en dan sijpelen ook wel eens persoonlijke zaken door die door mijn hoofd spelen, en die gedachten die naar boven pruttelen houd ik liever in eigen beheer dan ze op Facebook of Twitter te plaatsen. Want ja, bloggen op een social medium , je moet steeds maar weer afwachten wat er de volgende dag van overblijft. Iemand kan wel eens een deleteknop indrukken… en ik heb dat liever niet. Daarom blog ik liever op mijn eigen site.

In elk geval heet ik u van harte welkom! Vul in het veld uw naam en email adres in, bevestig de aanmelding met de bevestigingsmail en lees mee!

Om alvast te starten, de laatste blogs vindt u hierrrr…

Met hartelijke groet,

Jan vd Knaap

Candela Fotografie
Utrecht