Schrijf je in..

Een foto van een huiskat die buiten in de vroege lentezon ligt te genieten en mij in de gaten houdt.

voor mijn nieuwe superduper maandelijkse nieuwsbrief! Je krijgt dan niet alleen een maandelijkse mail met foto’s, maar ook een mooie PDF die erbij zit, met nog veeeellll meer.

Foto’s, verhalen, tips, en wat-al-niet-meer wat mij tijdens het schrijven bezig houdt.

Eenmaal per maand, ongeveer rond de eerste. En maak je geen zorgen. Dat is alles wat je krijgt. Geen extra spam, en geen gedoe, want daar hou ik ook niet van.

Wel veel foto’s en tips om je foto’s te verbeteren. Niet moeilijk. Lekkere leesvoer.

Dus schrijf je in met het o zo handige inschrijfformulier en dan krijg je hem automagies in je mailbox. En uitschrijven? Gaat net zo makkelijk, want er staat een uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.
Wel zo handig.

Oh, en dit alles is natuurlijk gratis en voor niks, nada en noppes.

Dit is hem. Klik erop voor een grotere afbeelding. Dan heb een idee van wat je krijgt. Enne… moet je dan wachten tot de 1e van de volgende maand? Nope… Je krijgt hem gewoon nagestuurd.
Want zo ben ik.

De front van de nieuwsbrief van 1 juli 2024

Wil je de vorige nog?

Dat kan heel makkelijk. Heel, heel makkelijk zelfs. Klik op de pijltjes links en rechts voor de gewenste nieuwsbrief, daarna op de afbeelding en huppetee, in de nieuwe tab land je in de nieuwsbrief om te lezen en de PDF te downloaden. Easy peasy… dat heb ik wel mooi gevonden, vind ik zelf !

  • De nieuwsbrief van april 2024