Portretfotografie

Model: Linda de Jager van De Jager Vitaliteit in Woerden

U wilt portretfoto’s laten maken, waar u natuurlijk goed mee voor de dag kan komen! Portretfoto’s voor uw website, uw CV of sollicitatie? Voor uw vriend, vriendin, partner of kennissen? Of gewoon voor de aardigheid voor uzelf?

Hoe doen we dat?

Als u een afspraak maakt kom ik bij u aan huis. U hoeft dus niet te reizen. Dat is wel zo makkelijk. De spiegel en kledingkast zijn dan bij de hand. De fotoshoot duurt minimaal een uur en levert acht foto’s op. Na de fotoshoot beoordelen we samen welke foto’s de beste zijn. Uw keuze is natuurlijk leidend; alleen wanneer een foto technisch niet voldoet geef ik dat aan, en kiest u eventueel een andere of maken we er wat bij.

Overtuigd?

Maak dan nu een afspraak voor een mooie shoot! Voor slechts 50 euro per uur maak ik van u in alle rust een aantal mooie portretten! Kant en klaar bewerkt en digitaal afgeleverd. U krijgt dan zo snel mogelijk de digitale foto’s via het internet aangeleverd, mét de mogelijkheid om later te kunnen nabestellen. Alles gewoon via het internet, en daardoor kan ik de prijs zo laag houden.

Boek dus nú met het handige formulier hieronder!

U mag natuurlijk ook mailen. Gewoon even klikken op het onderstreepte woord en dan komt uw mailprogramma vanzelf op. Of bel of app anders naar 06-1258 9119.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

 

 Privacyverklaring

Voorwaarden