Nieuwe postzegels nodig?

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

U wilt natuurlijk geen postzegels! U wilt portretfoto’s laten maken, waar u goed mee voor de dag kan komen! Portretfoto’s voor uw website, uw CV of sollicitatie? Voor uw vriend, vriendin, partner of kennissen? Of gewoon voor de aardigheid voor uzelf?

 Klik eens op de foto en bekijk de foto’ s in de popup.  Met de pijltjes of het muiswiel kunt u scrollen.

Wat krijgt u daarvoor?

De fotoshoot levert minimaal vijf foto’s op, en voor elk kwartier extra komt er een foto bij. Dat betekent dus dat u voor een fotoshoot van een uur acht verschillende foto’s ontvangt. Na de fotoshoot beoordelen we samen welke foto’s de beste zijn. Uw keuze is natuurlijk leidend; alleen wanneer een foto technisch niet voldoet geef ik dat aan, en kiest u eventueel een andere of maken we er wat bij.

Overtuigd?

Maak dan nu een afspraak voor een mooie shoot! Voor slechts € 18,15 incl. BTW per kwartier, maak ik van u in alle rust een aantal mooie portretten! Kant en klaar bewerkt en digitaal afgeleverd. U krijgt dan zo snel mogelijk de digitale foto’s via het internet aangeleverd, mét de mogelijkheid om later te kunnen nabestellen. Alles gewoon via het internet, en daardoor kan ik de prijs zo laag houden.

En niet alleen dat: bij opdrachten van een uur of langer komt er automagisch een korting van 20% op de nettoprijs!
En dat is mooi verdiend!

Boek dus nú met het handige formulier hieronder!

U mag natuurlijk ook mailen. Gewoon even klikken op het onderstreepte woord en dan komt uw mailprogramma vanzelf op. Of bel anders naar 06-1258 9119  of via Skype naar Candela_foto.

Onderwerp
Graag wil ik een mooi portret van mij laten maken!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Eventueel uw bericht of vraag

Ik heb de voorwaarden gelezen.

Bij gebruik gaat u er mee akkoord dat deze website data van u opslaat en verwerkt.

 

 Privacyverklaring

Voorwaarden


Wees aardig voor jezelf en een ander en deel