Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

 

Het is tijd voor een grote opruiming!

Afgewerkt met lichtbruine/ebben lijst en glasplaat. Maat 75×50 cm.

Onderstaande werken hebben op verscheidene exposities gehangen. Ze staan hier nu echter keurig netjes in de hoek: buiten de zon en afgedekt met een beschermdoek tegen stof staan ze wel ruimte in te nemen. Dat is natuurlijk zonde, ik wil ze eigenlijk weg voordat ik ga renoveren,


en daarom gooi ik al deze werken in de ramsj en uitverkoop!

Deze werken zijn gemaakt en geleverd door Werk aan de Muur, en zijn of met een houten lijst en glasplaat afgewerkt, of van canvas, en hebben alle een ophangsysteem. Als u een haakje in de muur heeft, hangt het werk in 5 seconden. Misschien 6 als hij recht gehangen moet worden… Dat is alles. Kant en klaar leverbaar. De maten zijn standaard 75×50 cm.

En ik wil ze kwijt! Standaardprijs is € 40 inclusief BTW, dus de helft van de prijs dan wanneer je ze bestelt via Werk aan de Muur.

De werken zijn natuurlijk in goede staat, en kleurecht. Verder lijkt er wat vertekening, maar de werken zijn echt strak rechthoekig. Dit was namelijk geen studiosetting, en het valt nu eenmaal niet mee om een lege muur te vinden en dan jezelf moeten wurmen tussen een tafel en stoelen en een tafellamp. Vandaar de hoek waarin de foto’s gemaakt zijn.

Interesse voor een werk?

Stuur dan een berichtje naar info@nullcandela-fotografie.nl of bel naar 06-1258 9119, of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bij gebruik gaat u er mee akkoord dat deze website data van u opslaat en verwerkt.


Wees aardig voor jezelf en een ander en deel
error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!