Mooie foto’s leren maken?

Gemiddelde foto’s zijn saaie kiekjes en saaie kiekjes worden niet gezien!
Dat wil je natuurlijk niet. Je wil dat je foto’s opvallen!

Volg dan mijn online cursus basisfotografie “Grip op je camera”!

Een snorzweefvlieg op een bloem
Exif: iso 100, 1/180 seconde, f/20, 90 mm macro
Een snorzweefvlieg op een bloem
Exif: iso 100, 1/180 seconde, f/20, 90 mm macro

Dit is een online cursus voor beginners. Je leert hierin de basis van fotografie. Je leert natuurlijk de werking van de camera. Er zit wat geschiedenis bij. De juiste belichting. Hoe je een foto naar je hand kan zetten. Hoe je met foefjes de ogen van de kijker kan sturen. Het gebruik van beeldelementen. Na de cursus hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte geen geheimen meer voor jou. Je maakt veel mooiere foto’s! In een enkele sessie leer je alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar je van blijft genieten!

Oh, en die cursus is interactief. Je kan natuurlijk direct vragen stellen met de microfoon want we horen en zien elkaar, of via de chatfunctie als je dat prettiger vindt.

En wat kost dat??

En dat allemaal voor de fenomenale prijs van 20 euro all in. Voor die prijs krijg je alles om jouw fotografie naar het volgende niveau te tillen. Heb je een kortingscode van 10%, dan betaal je zelfs maar 18 euro. Die code vind je in verschillende PDF’s op deze site.

Wat heb je nodig voor deze online cursus?

Heel weinig! Liefst een camera om in de praktijk mee te kunnen oefenen en te spelen, eventueel pen en papier, en natuurlijk een computer en een goede internetverbinding. En natuurlijk een beetje tijd.

Die tijd is ongeveer 2 uur, met een korte pauze halverwege. Het is namelijk niet niks wat je krijgt.

Dit wil je natuurlijk!

Het belangrijkste natuurlijk:
De eerstvolgende cursus is op vrijdag 31 mei 2024 om 11.00 uur!


Meld je dan nu aan!
Het enige wat ik nodig heb is niet meer dan een naam en een emailadres. Vul die in, kies een datum, als je een kortingscode hebt vul je die ook in en druk op Versturen. Dat is alles. De betaling gaat via iDeal en leidt daarna naar een betaalscherm met verschillende banken.

De link naar de webinar krijg je dan hartstikke pronto vanzelf in je mailbox. Oh, en voor die cursus hoef je niets te installeren – die gaat gewoon via de browser. Het enige wat je moet doen is op het gekozen tijdstip de link volgen, je naam invullen en op de knop Deelnemen aan de vergadering klikken. Geen gedoe, alleen maar invullen en huppetee.

De veilige betaling en afhandeling wordt verzorgd Mollie.com, Payment Service Provider in Amsterdam.

Nog niet overtuigd? Ik kan het mij niet voorstellen! Maar als je nog meer wilt weten, bel of Whatsapp dan gerust voor aanvullende aanvullende informatie. Mijn telefoonnummer is 06-1258 9119.

En wil je eerst meer van mij weten, nou dan download je toch de PDF “Jan van der Knaap voor beginners”. Dan leer je mij wat beter kennen, en vind je meteen die kortingscode ook nog.

Wie ben ik?

Download deze pdf

Stuur downloadlink naar:

Ik verklaar dat ik de Privacyverklaring heb gelezen en onderschrijf.

En dan houdt niets je meer tegen om deze cursus te volgen!