Gemiddelde foto’s zijn saaie kiekjes en saaie kiekjes worden niet gezien!
Dat wil je natuurlijk niet. Je wil dat je foto’s opvallen!

Het plaatsje La Roque Cageac in de Franse Dordogne. Idyllischer dat dit vind je niet, en dit wil je gewoon bewaren voor later!

Volg dan mijn online cursus basisfotografie “Grip op je camera”!

Dit is een online cursus voor beginners. Deze cursus bestaat uit twee sessies van elk 2 uur waarin je de basis van fotografie leert. Je leert natuurlijk de werking van de camera. Er zit wat geschiedenis bij. De juiste belichting. Hoe je een foto naar je hand kan zetten. Hoe je met foefjes de ogen van de kijker kan sturen. Het gebruik van beeldelementen. Na de cursus hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte geen geheimen meer voor jou. Je maakt veel mooiere foto’s!

En dat allemaal voor de introductieprijs van 50 euro. In twee sessies van elk 2 uur leer je alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar je van blijft genieten!

Wat heb je nodig voor deze online cursus?

Heel weinig! Liefst een camera om in de praktijk mee te kunnen oefenen en te spelen, eventueel pen en papier, en natuurlijk een computer en een goede internetverbinding. En natuurlijk een beetje tijd.

Dit wil je natuurlijk!

Meld je dan nu aan!
Let op: deze webinarserie bestaat uit twee delen. Kies de datum voor deel 1 en de eerstvolgende datum voor deel 2. Zijn de datums al goed ingevuld? Dan gewoon de aanmelding bevestigen en je doorloopt het aanmeldingsproces. Wil je een latere datum? Kies dan een gewenste datum voor de Introductie, en reken dan een week verder voor deel 2. Dat is het makkelijkst. Je krijgt vanzelf een herinneringsmail voor de volgende sessie.

Betaling wordt verzorgd via Mollie.com, Payment Service Provider in Amsterdam.

Nog niet overtuigd? Bel gerust voor aanvullende informatie. Mijn telefoonnummer is 06-1258 9119. Of bel helemaal gratis met Skype naar Candela_foto.

error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!