Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

Gemiddelde foto’s zijn saaie kiekjes en saaie kiekjes worden niet gezien!
Maar saaie kiekjes wil je natuurlijk niet. Je wil dat je foto’s opvallen!

Volg dan mijn online cursus basisfotografie “Grip op je camera”!

Dit is een online cursus voor beginners. Deze cursus bestaat uit drie sessies van elk 2 uur waarin je de basis van fotografie leert. Je leert natuurlijk de werking van de camera. Er zit wat geschiedenis bij. De juiste belichting. Hoe je een foto naar je hand kan zetten. Hoe je met foefjes de ogen van de kijker kan sturen. Het gebruik van beeldelementen. Na de cursus hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte geen geheimen meer voor jou. Je maakt veel mooiere foto’s!

En dat allemaal voor de introductieprijs van 50 euro. In drie sessies van elk 2 uur leer je alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar je van blijft genieten!

Wat heb je nodig voor deze online cursus?

Heel weinig! Liefst een camera om in de praktijk mee te kunnen oefenen en te spelen, eventueel pen en papier, en natuurlijk een computer en een goede internetverbinding. En natuurlijk een beetje tijd.

Dit wil je natuurlijk!

Meld je dan nu aan!
Let op: deze webinarserie bestaat uit drie delen, die verdeeld zijn over de dinsdag- en en woensdagmorgen. Dit heb ik zo moeten doen, omdat anders de verschillende delen gelijktijdig lopen. De eerstvolgende serie staat al volledig ingevuld. Zijn die datums goed? Dan gewoon de aanmelding bevestigen en je doorloopt het aanmeldingsproces. Wil je een latere datum? Kies dan een gewenste datum voor de Introductie, en reken dan steeds een week verder voor deel 2 en deel 3. Dat is het makkelijkst. Je krijgt vanzelf een herinneringsmail voor de volgende sessie.

Betaling wordt verzorgd via Mollie.com, Payment Service Provider in Amsterdam.

Nog niet overtuigd? Bel gerust voor aanvullende informatie. Mijn telefoonnummer is 06-1258 9119. Of bel helemaal gratis met Skype naar Candela_foto.


Wees aardig voor jezelf en een ander en deel
error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!