Mooie foto’s leren maken?

Gemiddelde foto’s zijn saaie kiekjes en saaie kiekjes worden niet gezien!
Dat wil je natuurlijk niet. Je wil dat je foto’s opvallen!

Volg dan mijn online cursus basisfotografie “Grip op je camera”!

Een voorbeeld van een foto in context.
De scheepsjongens van Bontekoe aan de haven van Hoorn.

Dit is een online cursus voor beginners. Je leert hierin de basis van fotografie. Je leert natuurlijk de werking van de camera. Er zit wat geschiedenis bij. De juiste belichting. Hoe je een foto naar je hand kan zetten. Hoe je met foefjes de ogen van de kijker kan sturen. Het gebruik van beeldelementen. Na de cursus hebben de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma, of scherptediepte geen geheimen meer voor jou. Je maakt veel mooiere foto’s!

En dat allemaal voor de introductieprijs van 50 euro. In een enkele sessie leer je alle basistechnieken om goede en mooie foto’s te maken, waar je van blijft genieten!

Wat heb je nodig voor deze online cursus?

Heel weinig! Liefst een camera om in de praktijk mee te kunnen oefenen en te spelen, eventueel pen en papier, en natuurlijk een computer en een goede internetverbinding. En natuurlijk een beetje tijd.

Die tijd is ongeveer 2 uur, met een korte pauze halverwege. Het is namelijk niet niks wat je krijgt.

Dit wil je natuurlijk!

Meld je dan nu aan!
Kies de eerstvolgende datum en je doorloopt het aanmeldingsproces. Wil je een latere datum? Selecteer dan de gewenste datum met het pijltje. Je krijgt vanzelf een herinneringsmail als het zover is.

Betaling wordt verzorgd via Mollie.com, Payment Service Provider in Amsterdam.

Nog niet overtuigd? Bel gerust voor aanvullende informatie. Mijn telefoonnummer is 06-1258 9119. Of bel helemaal gratis met Skype naar Candela_foto.