Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

Nu te koop! De dierenkalender voor 2021 is uit. Elke maand een andere foto.

Prijs 8 euro plus 4,25 euro verzendkosten.

De kalender wordt hoogwaardig gedrukt met een spiraalbinding en een gemakkelijk ophangsysteem. Daarmee is elke maand makkelijk om te slaan naar de volgende maand.

Met een druk op de grote knop wordt de bestelling rechtstreeks Print on Demand geplaatst bij drukkerij Printapi in Groningen. Gloednieuw. Helemaal klaar. Helemaal vers. Printapi die verzorgt dan de complete productie en verzending. Printapi is daarmee ook verantwoordelijk voor de druktechnische kwaliteit.

Printapi is gevestigd aan de Osloweg 57 in Groningen, en is op werkdagen te bereiken via +31 (0)50-211 2026 tussen 8:00–17:00.
Email: info@nullprintapi.nl

Bestel nu!

Waarom Print on Demand?

Ik ben een voorstander van Print on Demand. Het is naar mijn mening een ecologisch meer verantwoord productieproces, waarbij het product pas wordt gemaakt per bestelling. Zo heb je geen nodeloze voorraden en voorkomen we het teveel kappen van bomen. Bestelling betekent dezelfde dag drukken en verzenden. Wel zo milieubewust!

Bestel nu! En geniet in 2021 van mooie foto’s!


Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

De dierenkalender voor 2021 is uit!

Het is een dierenkalender, met elke maand een andere foto!

Prijs 8 euro plus verzendkosten.

Deze kalender is vanaf nu te bestellen met deze knop, waarna de bestelling rechtstreeks doorgestuurd wordt naar Printapi in Groningen. Die verzorgt de productie en verzending.

Dit zit er in!

Meer informatie? Klik hier!

Meteen bestellen? Klik op de button!

Voorbeeld
Dierenkalender 2021 Vanaf € 8 Bestel print

error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!