Modellen gezocht!

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

 

Hoi,

Fijn dat je hier kijkt, want dat betekent interesse! Je kijkt immers niet voor niets! En jij bent voor mij belangrijk voor mij en ik heb jou nodig!

Waarvoor dan wel?

Sinds begin dit jaar wil ik mijn horizon verbreden naar de model- en naaktfotografie. Ja, die twee dus en ik doe daar niet geheimzinnig over. Ik moet daarvoor kunnen oefenen om mijzelf te verbeteren. Het is immers weinigen gegeven meteen tot de top te horen. Om te oefenen zoek ik modellen – dik, dun, oud, jong, maakt ook niet zoveel uit. Het lichaam is een mooi ding. Wees er zuinig en trots op!

De gemaakte foto’s zijn in principe ook niet bedoeld voor publicatie. In principe dus, tenzij het resultaat zo goed is, en het model en ik vooraf en schriftelijk instemmen voor publicitair gebruik van geslaagde foto’s. Anders niet. Ik ben zeer ethisch aangelegd, en je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat ze zonder toestemming ergens opduiken, of aan anderen worden geopenbaard. Het schaadt anders het vertrouwen in mij, en mijn vertrouwen in mij.

Dus ik zoek en vraag om modellen. Ik kan helaas geen vergoeding betalen (ik weet het, die vraag leeft, maar echt, ik kan dat niet), maar je krijgt natuurlijk wel gratis en voor niets de resultaten toegestuurd.

Een fotoshoot is dus op TFP-basis! TFP staat voor Time For Pictures. Jouw tijd voor mijn foto’s, en verder gesloten beurzen.

 

Let wel:
– GEEN SEX (nooit!), minimaal een halve meter tussenruimte, en dat is een harde voorwaarde. Dit klinkt zo voor de hand, maar ik zeg het maar even.
– Geen kinderen, minimumleeftijd 18 jaar.
– Er is natuurlijk een voorgesprek om elkaar eerst te leren kennen. Dat is om de bokken van de schapen te scheiden. Ik wil graag vooraf weten met wie ik spreek.
– Ik behoud mij natuurlijk het recht voor geïnteresseerden te weigeren als ik vermoed dat die alleen voor hun kick gaan.

Interesse?
Ik begrijp natuurlijk de pas op de plaats en het gezonde wantrouwen. Dat is goed, zo ben ik ook. Het is ook niet niks wat ik vraag. Deze oproep is echter geen hoax, geen grap en geen poging tot misbruik van gegevens. Daar doe ik niet aan. Ik ben echt oprecht en eerlijk, en als u mij belt of een bericht stuurt ben ik bereid alles op tafel te leggen over wie en wat ik ben en wat mijn bedoeling is. Privacy is natuurlijk gegarandeerd.

Nog steeds interesse? Fijn!!

Stuur dan een mail naar model@nullcandela-fotografie.nl of bel naar 06-1258 9119 of vul het formuliertje hieronder in, zodat je zelf geen mail hoeft te openen en te componeren.

Wel regio Utrecht/Amsterdam voorlopig.

Oh enne…. dit is een passieve oproep. Ik spreek voor dit project niet actief mensen aan… ze zien mij al aankomen zeg. Het is in deze zelf aanmelden.

 

Alvast bedankt!

Onderwerp
Ja, ik heb interesse!

Uw naam

Uw email

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Vul hier uw vraag in

Bij gebruik gaat u er mee akkoord dat deze website data van u opslaat en verwerkt.

Privacyverklaring

Voorwaarden


Wees aardig voor jezelf en een ander en deel