Contact

Hoi! Ik ben Jan! Natuurfotograaf en ik hou mij bezig met alles wat in de natuur en het weer plaatsvindt. Onze natuur verandert door de seizoenen heen. Ik wil je laten zien dat er in onze naaste natuur zoveel moois te vinden dat waard is om gefotografeerd te worden!

Daarom geef ik ook fotocursussen, online en op locatie, zodat jij ook al dat fraais van fotograferen.

Oh, enne… wil je ook nog een mooi fotoportret laten maken, dan kan dat ook natuurlijk. Dat is ook mooie natuur, hé?

Je kan natuurlijk ook mijn PDF “Jan van der Knaap voor beginners” hier downloaden en lezen. Daarin staat veel meer over moi, dan ik hier op een contactpagina kan zetten.

Wie ben ik?

Download deze pdf

Stuur downloadlink naar:

Ik verklaar dat ik de Privacyverklaring heb gelezen en onderschrijf.

Vragen of opmerkingen? Of wil je graag een of meer foto’s op deze website gebruiken? Dat kan natuurlijk! Bel of schrijf mij en dan komen we er altijd wel uit. Ik ben de misselijkste niet 😉

Ah en oh ja, niet vergeten: de inhoud op deze site kan je het best bekijken op een groter scherm. Telefoon en tablet kunnen natuurlijk ook, maar daarop veeg en en swipe je jezelf suf, en ziet alles er gewoon wat kleiner uit. Ik weet het. Ik ben mij er van bewust.

Je kan mij altijd zowel telefonisch, email of Whatsapp bereiken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op. Voor de telefonistas staat rechtsonder zelfs een handig groen telefoontje!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Uw emailadres is uiteraard vertrouwelijk en zal alleen voor deze dienst worden gebruikt. Ik heb het adres alleen nodig om u te kunnen bereiken.
Uw telefoonnummer is uiteraard vertrouwelijk en zal alleen voor deze dienst worden gebruikt. Ik heb het nummer alleen nodig om u te kunnen bereiken.

Privacyverklaring

Voorwaarden