Herstel en breng kleur in uw zwartwit foto’s!

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

U houdt van uw papieren familiefoto’s!

Klik voor groot

En u vindt het jammer dat uw dierbare foto’s in zwartwit zijn, alleen maar omdat er toen nog geen kleurenfilm was? Of omdat u indertijd voor zwartwit had gekozen? U had nu een andere keuze gemaakt?

U had de foto’s liever in kleur gehad?

Ik heb de oplossing!

Voor slechts € 2,50 per uur inclusief BTW herstel en kleur ik uw foto’s zo natuurgetrouw mogelijk in zodat u nog meer van uw foto kunt genieten! Daarbij zal ik zoveel mogelijk de oorspronkelijke kleuren nastreven, zoals ze ooit waren. Daarbij verwijder ik ook kreukels, vouwen, vlekken en ongewenste verkleuringen.

En dan krijg je zoiets. De voorbeeldfoto’s in de slider hieronder komen uit mijn kleine persoonlijke archief. Ik had ze eerst ingescand en daarna in Photoshop digitaal bewerkt. De foto’s komen oorspronkelijk uit 1965, ze waren toen in zwartwit gemaakt en zijn inmiddels tamelijk vergeeld. De negatieven heb ik helaas niet meer. En oh ja, dat kleine baasje ben ik 🙂

De slider loopt zelf, maar zo gauw u de muis tussen de pijlen brengt staat hij stil. Met de pijlen of de bolletjes kunt u heen en weer scrollen.


Dit kan ik ook met uw foto’s!
Interesse?

Stuur dan uw ingescande zwartwitfoto naar info@nullcandela-fotografie.nl. Gewoon even klikken op het onderstreepte woord en dan komt uw mailprogramma vanzelf op. Vermeld in de mail uw naam, adres en woonplaats en voeg daar de foto’s bij. Vermeld zoveel mogelijk informatie over de omstandigheden tijdens de foto. Wat waren de kleuren, aard van het licht (gloeilamp, TL, daglicht, kaars enzovoort), en alles wat u relevant vindt. Zorg er wel voor dat de foto een duidelijk herkenbaar zwartwitbeeld bevat zonder al te grote vlekken. Wat ik niet kan zien, kan ik ook niet bewerken.

Zoals altijd kunt u ook het super-de-luxe antwoordformulier hieronder gebruiken, als u dat fijner vindt. Er is ruimte voor drie foto’s per keer. Lekker makkelijk!

En wees gerust, op alle verstrekte informatie gelden de regels van de AVG. Ik ben dus ook heel voorzichtig met uw foto’s. Ze zijn niet van mij en ze worden niet zomaar op internet gezet of op een andere manier geopenbaard. Dat mag ik niet, dat gebeurt alleen na overleg en toestemming vooraf. Dat is wel zo eerlijk. Doen? Doen!

Prijs

Uit ervaring weet ik dat de ene foto niet dezelfde is als de andere foto. Sommige zijn kristalhelder en alleen in zwartwit, andere weer vaag vol met vlekjes, vouwen, kreukels en meer wat er niet thuishoort. Het afwerken is daarmee tijdsgebonden; de ene foto heeft nu eenmaal wat meer tijd nodig dan de andere.

Daarom heb ik nu een tarief van € 2,50 per uur bewerkingstijd, waarbij ik voor de duidelijkheid natuurlijk niet het aantal uurtjes kunstmatig opvoer. Zo werkt dat niet.

Meer vragen? Ik beantwoord natuurlijk ook vragen vooraf als u daar prijs op stelt. Bel dan naar 06-1258 9119 of gratis via Skype naar Candela_foto.

Boek dus met het handige formulier hieronder!

Onderwerp
Graag wil ik een zwartwitfoto laten inkleuren!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw 1e foto

Uw 2e foto

Uw 3e foto

Aanvullende informatie en/of wensen

Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar dat ik de rechtmatige eigenaar ben van de ingezonden foto's.

Bij gebruik gaat u er mee akkoord dat deze website data van u opslaat en verwerkt.

Privacyverklaring
Voorwaarden


Wees aardig voor jezelf en een ander en deel