Wees aardig voor jezelf en een ander en deel

Vorige maand kocht ik een nieuw macro-objectief, een Tamron SP 90mm  F/2.8 Di Macro 1:1 VC USD. Ja, ik schrijf dat over van de doos, want zo’n type omschrijving kan ik toch niet onthouden.

Ik heb een tijdje gespeeld met dit macro-objectief en ik ben er nu behoorlijk tevreden over.  Ik wilde oorspronkelijk een Canon 100 mm macro kopen (€ 780 of zo) maar ik zag de resultaten van de Tamron op internet en besloot dat ik het verschil in prijs van zeg € 300 wel kon rechtvaardigen. Wat een platen maak je ermee! Ik maakte al deze, en deze, of deze om iets anders te doen nu de diertjes in de herfst weer verdwijnen.

Ik plaats wat foto’s die ik de afgelopen weken heb gemaakt met de Tamron. Het zijn foto’s van een vlieg en wat spinnen. Deze foto’s zwierven nog rond op mijn harde schijf. Ik wilde ze niet weggooien, maar ik kon ze ook niet plaatsen op Werk aan de Muur omdat ik aan mijn water voelde dat iedereen zou griezelen bij de aanblik van die beesten. Ze zijn eigenlijk dus niet verhandelbaar. Per slot wie wil er nu kleppers van spinnen aan de muur? Mooie dieren, maar ze hebben hun uiterlijk niet mee.

In elk geval zijn ze wel fotogeniek! En met de Tamron macro is het fijn prijsschieten in de herfst!

Komenze!

Het macro-objectief

Wees aardig voor jezelf en een ander en deel
Getagd op:    

Eén gedachte over “Het macro-objectief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Weekaanbieding!

 

Elke week heb ik steeds een ander werk in de aanbieding! Dat is steeds een werk waar ik trots op ben en dat ik meer onder de aandacht wil brengen (hint hint! 🙂 )

Dit werk is nu met minimaal 10% korting op de standaard prijs! Minimaal! Klik voor meer informatie.

WadM

error: Deze content is beveiligd tegen kopiëren!